Hoe krijg ik fotos op MySpace

pictures

Fotos zijn erg handig als je snel een bepaalde boodschap wilt overbrengen of een bepaalde situatie wilt laten zien. Helaas zijn plaatjes vaak wat groot en kunnen ze je pagina kleiner doen lijken. Als je Flash gebruikt en je wilt je afbeelding groter maken, sla de afbeelding dan op als een JPEG in plaats van een PNG. Dit zorgt ervoor dat uw afbeelding zo groot mogelijk wordt weergegeven en dat het er minder uitgerekt uitziet. Om de grootte van uw afbeelding te wijzigen, gaat u naar het paneel Eigenschappen, opent u het tabblad Afbeelding, selecteert u vervolgens "Aanpassen aan" en sleept u de schaalbalk omhoog tot u de gewenste grootte hebt gevonden.

Om de positie van de afbeelding te wijzigen met behoud van de beeldverhouding, kunt u de Shift-toets ingedrukt houden terwijl u op het paneel klikt en vervolgens op het pijltje naast "Aanpassen aan" klikken. In het dialoogvenster Eigenschappen, klik op het "Vorm" drop down menu en kies de gewenste vorm uit de lijst. Om de positie van de afbeelding te wijzigen wanneer u een JPEG-afbeelding bekijkt, houdt u de Shift-toets ingedrukt terwijl u klikt op de optie "Resample" in het dialoogvenster Eigenschappen. Het programma zal automatisch de grootte van de afbeelding aanpassen aan de gespecificeerde pagina en deze vervolgens vervangen door de JPEG-gegevens.

De eenvoudigste manier om uw fotos te delen is door gebruik te maken van de knop Delen op het tabblad Afbeeldingen, waarmee andere gebruikers uw fotos gemakkelijk aan hun eigen MySpace of galerie kunnen toevoegen. Om uw afbeelding op te slaan in het door u gekozen formaat, klikt u op de knop "Opslaan naar" gevolgd door de bestemming van uw keuze. U kunt ook klikken op de knop "Open In Klembord" om uw afbeelding gemakkelijk in een Word-document of HTML-editor te plakken.


Hoe krijg ik fotos op MySpace